Quinary


Quinary
A "Quinary" szó azt jelenti, hogy öt dologból vagy részből áll. A tradicionális kínai gondolkodás szerint a természetet öt részre, öt elemre lehet felosztani. Ezek a víz, fa, tűz, föld és fém elemek (ezt nem szó szerint, hanem jelképesen kell érteni). Ezek az elemek kapcsolatban állnak egymással, egymást segítik, építik.
A víz ahhoz szükséges, hogy kifejlődjön a fa. A fa táplálja a tüzet. A tűz után maradó hamu a földbe kerül, és annak értéket növeli. A földben rejtőznek az ércek, melyből a fémek származnak. A fémek fakasszák, táplálják a vizet.

Minden elemhez az emberi szervezet egy-egy fontos rendszerét rendelték. Ahhoz, hogy egy rendszer jól működjön megfelelő táplálékra van szüksége. Ezért minden elemhez a megfelelő gyógynövényeket válogatták össze. Egy-egy ilyen válogatás a Sunrider egy-egy termékének felel meg.


Ahhoz, hogy az egész emberi szervezet harmóniában-egészségesen működjön, minden rendszerét egyformán kell táplálni. Ezért egyszerre kellene fogyasztani a Lifestreamet, Alpha 20C.-t, Prime Againt, Assimilaidet és a Concot. Tehát a testünk általános jó állapotának fenntartásához nincs más dolgunk, mint mindezen termékeket egyszerre megvenni. Ez megközelítőleg egy 65 000 Ft-os kiadást jelentene.

Milyen jó ötlet lenne egy olyan termék, amely mind az öt terméket egyben tartalmazná!

Ez a jó ötlet megvalósult. A Quinary mind az öt terméket a megfelelő arányban tartalmazza ahhoz, hogy az ön egyensúlyát fenntartsa. Mind az öt termék összetevőit tartalmazza, ezért 48 féle növény és gyógynövény keverékéből áll!
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek