Quinary


Quinary A tradicionális kínai gondolkodás szerint a természetet öt részre, öt elemre lehet felosztani. Ezek a víz, fa, tűz, föld és fém elemek (ezt nem szó szerint, hanem jelképesen kell érteni). Ezek az elemek kapcsolatban állnak egymással, egymást segítik, építik.
A víz ahhoz szükséges, hogy kifejlődjön a fa. A fa táplálja a tüzet. A tűz után maradó hamu a földbe kerül, és annak értéket növeli. A földben rejtőznek az ércek, melyből a fémek származnak. A fémek fakasszák, táplálják a vizet.
Quinary Quinary A sunrider öt elem megtestesítője

Sunrider Quinary

segítí a harmónia megtartásában. A különféle gyógynövények keveréke teszik egyedülállóvá, a kínai filozófia, az öt elem termékét. Quinary
Minden elemhez az emberi szervezet egy-egy fontos rendszerét rendelték. Ahhoz, hogy egy rendszer jól működjön megfelelő táplálékra van szüksége. Ezért minden elemhez a megfelelő gyógynövényeket válogatták össze. Egy-egy ilyen válogatás a Sunrider egy-egy termékének felel meg.

Quinary


Ahhoz, hogy az egész emberi szervezet harmóniában-egészségesen működjön, minden rendszerét egyformán kell táplálni. Ezért egyszerre kellene fogyasztani a Lifestreamet, Alpha 20C.-t, Prime Againt, Assimilaidet és a Concot. Tehát a testünk általános jó állapotának fenntartásához nincs más dolgunk, mint mindezen termékeket egyszerre megvenni. Ez megközelítőleg egy 65 000 Ft-os kiadást jelentene.

Milyen jó ötlet lenne egy olyan termék, amely mind az öt terméket egyben tartalmazná!

Ez a jó ötlet megvalósult. A Quinary mind az öt terméket a megfelelő arányban tartalmazza ahhoz, hogy az ön egyensúlyát fenntartsa. Mind az öt termék összetevőit tartalmazza, ezért 48 féle növény és gyógynövény keverékéből áll!

A Quinary sokkal inkább az egészség fenntartásában segít, mintsem megvárná a betegség jelentkezését. A formula az öt szervrendszerre együttesen és egyenként is kifejti a hatását. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rendkívül nehéz, a mi növényi keverékünk tartósítószerek és szintetikus vegyianyagok felhasználása nélkül készült.
Tudja hogyan lehet kényelmesen legalacsonyabb szállítási költséggel élvezni a Quinary pozitív hatásait? Akár 5-10 %-os kedvezménnyel?
Keressen most!


<< Vissza a Termékekhez