Hir, hír, hirek, hírek, dioxin, guargumi, guarbab, oliva, olíva, olivaolaj, olívaolaj, méz, cukor, szölő cukor, szőlő cukor, szőlőcukor, szölőcukor, gyümölcs cukor, gyümölcscukor Család, egészség, egészségügy, beteg, betegség, regeneráció, regenerál, regeneráló, üzlet, pénz, másodállás, másod állás, hállózatépítés, hállózat építés, mlm, hálózatépítés, hálózat építés, haszon, pénz, lehetőség, gyógyszer, gyógynövény, sun, filozófia, kína, kina, marketing, gazdag, vállalat, vállalkozás, gyerek, nagycsalád, nagycsaládos

Hírek


Egészségünk mint kártyavár...

én váram az én házam

Talán sokan hallották már "az én házam, az én váram" szólás-közmondást. Vajon mit jelenthet ez? Az ön egészsége csak egy kártyavár vagy egy erősebb építmény? És mi közünk van az egészség iránti kereslet-jövedelem fordított arányosság elvéhez?
teljes cikk >>


Dioxinnal fertőzött guargumi az élelmiszerekben?

dioxin, méreg, élelmiszeripar

A dioxin szén-klór kapcsolatokat tartalmazó erősen mérgező anyag. A test zsírszöveteibe fészkeli be magát, és nem távozik onnan könnyen. Hatásai során befolyásolja a hormonrendszert, idegrendszert, immunrendszert és rákkeltő.De hogyan kerül hozzánk?
teljes cikk >>


Ami a mézes mázas cukorvarázslat mögött rejtőzik...

méz, cukor, édesítőszer és méh az édes téma

Ön hajlandó 10 dkg cukrot megenni minden áldott nap? Éves átlagos cukorfogyasztásunk 40 kg, ezt valahol valakik megeszik Magyarországon.
teljes cikk >>


Mérgezd magad fluoriddal minden nap!

fluorid fogkrém Ez egy 1940-45 között Berlinben gyártott radioaktív (!!!) fogkrém. Az idő bebizonyította, hogy az akkori vezető tudományos elgondolás ellenére a radioaktivitás nem előzi meg a fogromlást. Valószínűsíthető, hogy a kor majd a fluoridról is bebizonyítja, hogy létezik jobb életminőséget biztosító megoldás.
teljes cikk >>

Az olívaolaj titkai, avagy a szűz az igazi!

extra szűz oliva olaj gyártása Egy újabb amerikai kutatás szerint 50 gr extra szűz olívaolaj gyulladáscsökkentő hatása egy adag aszpirin 10 %.-nak felel meg. Viszont nem mindegy,hogy milyen oliva olajat használunk. Most ennek járunk utánna egy kicsit
teljes cikk >>

Kövess a facebookon is: