Legfrissebb hírek és érdekességekMilyen hatása van a funkcionális élelmiszereknek, a funkcionális táplálkozásnak a szervezetünkre? Hogyan segíthet például a sejtek megfelelő táplálása a tüdő problémák esetében?
Teljes cikk >>
Igaz lehet az az állítás, hogy a Földön valamennyi élőlény közül a baktériumokból van a legtöbb? Ki tudja? Próbáld ki tudásod egy 7 kérdéses teszttel a baktériumokkal kapcsolatban!
Teljes cikk >>

Ön hajlandó 10 dkg cukrot megenni minden áldott nap? Éves átlagos cukorfogyasztásunk 40 kg, ezt valahol valakik megeszik Magyarországon.
Teljes cikk >>

Ez egy 1940-45 között Berlinben gyártott radioaktív (!!!) fogkrém. Az idő bebizonyította, hogy az akkori vezető tudományos elgondolás ellenére a radioaktivitás nem előzi meg a fogromlást. Valószínűsíthető, hogy a kor majd a fluoridról is bebizonyítja, hogy létezik jobb életminőséget biztosító megoldás.
Teljes cikk >>

Egy újabb amerikai kutatás szerint 50 gr extra szűz olívaolaj gyulladáscsökkentő hatása egy adag aszpirin 10 %.-nak felel meg. Viszont nem mindegy,hogy milyen oliva olajat használunk. Most ennek járunk utánna egy kicsit...
Teljes cikk >>

A dioxin szén-klór kapcsolatokat tartalmazó erősen mérgező anyag. A test zsírszöveteibe fészkeli be magát, és nem távozik onnan könnyen. Hatásai során befolyásolja a hormonrendszert, idegrendszert, immunrendszert és rákkeltő.De hogyan kerül hozzánk?
Teljes cikk >>

<< Sunrider Termékek
Kapcsolat & Vásárlás >>