Alpha 20C


Az Alpha 20C a szervezet immunrendszerének működésére hat a "fa elem" növényeivel, melyek természetesen előforduló antioxidánsokat és kalciumot, illetve ezek erősítő tulajdonságait tartalmazzák.

A maximális hatékonyság érdekében koncentrált növények egyedi keverékének exkluzív formulázásával az Alpha 20C a Kelet füvészeti tradícióinak és a Nyugat tudományának különleges ötvözete. Kapszula és por formátumban kapható. Az egészség fenntartása érdekében utazáskor feltétlenül vigye magával!

Az immunrendszer szervezetünk védekező rendszere. Ha ez a rendszer nem megfelelően működik, akkor a szervezet ezt különféle (allergia, légúti megbetegedések, fokozott érzékenység fertőzéses betegségek iránt, ect.) tünetekkel jelzi. Egy ilyen termék használatát befektetésként lehet tekinteni a jövőnkbe, egy olyan jövőbe, ahol nem kell együtt élni ezekkel a tünetekkel.

A sunrider termékek többségére jellemző, hogy több termék együttes használatakor jobb eredményt lehet elérni, a két termék egymás hatását felerősíti. Az ALPHA 20C hatását a CONCO segíti elő. Termékrendeléskor kérem, érdeklődjön a kombinált fogyasztás előnyeiről is…
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek