Conco


Conco
A tüdő funkcionális táplálása

Ahogy a gyógynövényeknek, úgy az ételeknek és a szerveknek is megvan az egyensúlyi alapállapot eléréséhez szükséges Yin és Yang oldala. A kínai gyógyászatban különösen figyelnek e két ősi energia egyensúlyának megtartására. Ha pl. túl sok Yang ételhez juttatjuk a szervezetet, akkor ott Yin hiány fog kialakulni.

Alapvetően az ízük szerint tudjuk megkülönböztetni, melyikhez tartoznak az ételek, amelyeket elfogyasztottunk. Yin: savanyú, keserű, sós/Yang: csípős, édes. A tüdő a Yin szervekhez tartozik. Tehát egyensúlyhiány alakul ki a tüdőben és a hozzá tartozó szervrendszerben, ha rendszeresen túl kevés keserű, savanyú és sós ételeket fogyasztunk.

Tehát legyünk egészség- tudatosak! A mi saját felelősségünk, hogy továbbra is gyengítjük a tüdőnket olyan táplálékokkal, amitől rosszabbul működik, megbetegszik, vagy változtatunk és regenerálunk. Mivel táplálékaink és növényeink egyre kevesebb hasznos anyagot tartalmaznak, ezért szükséges, hogy plusz tápanyagokat juttassunk a szervezetünkbe.

A Sunrider tápegész növényeket kínál korunknak megfelelő formában, étrendkiegészítőként. A tüdő sejtjeinek táplálásához is több növényből álló keverékeket, formulákat hoztak létre. Ez a Conco, amely segít a tüdőhöz kapcsolódó betegségek (pl.: megfázás, influenza, asztma, allergia) megelőzésében és leküzdésében. Erre azért van szükség, mert rájöttek arra, hogy egyes növények segítik egymás jótékony hatását, míg mások képesek csökkenteni a másik mellékhatásait. Így maximálisan ki tudja használni a pozitív regeneráló hatását a szervezetünk és az öngyógyító folyamatok be tudnak indulni.
Remélem elnyerte tetszését a termék!Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek