Assimilaid


Sunrider Assimilaid
Az Assimilaid az emésztő rendszer doktora. Az emberiség történelmének több mint 90% alatt főként lúgosan táplálkozott. Ez sajnos mostanra savasra változott meg. Egyre többször találkozunk olyan kifejezésekkel, mint például "elsavasodott".

Alapvetően öt fő ízt különböztetünk meg. Ezek az édes, sós, savanyú, csípős és keserű. A mindennapi életben talán a legkevesebbet a keserűvel találkozunk, pedig ez igen fontos, hiszen a keserű a lúgosat jelenti, a lúgos pedig ebben a savas értendere alapozó világban az egészséget.


Talán már találkoztunk olyan gyógyteával, amit kicsit erősebre főztek. Olyan keserű íze van, hogy szinte alig lehet meginni. A kínaiak a gyógynövényeket elfeledett tápláléknak is nevezik, hiszen mostanra elfeledkeztünk erről a mindennapos gyógyírről.

A túlzott savas táplálkozás okozta első tünetek az emésztőrendszer felől érkeznek. A sav túltengés, puffadás, szorulás, mind-mind az emésztési egyensúly felborulásáról adnak egyértelmű jelzéseket.


Kezdeti tünetek lehetnek még:
Súlyosabb következmények lehetnek:

Az Assimilaid növényi hatóanyagai helyreállítják a sav és emésztőnedvek egyensúlyát, biztosítva a kellemes közérzetet
A maximális hatékonyság érdekében koncentrált növények egyedi keverékének exkluzív formulázásával az Assimilaid a Kelet füvészeti tradícióinak és a Nyugat tudományának különleges ötvözete. Erősen koncentrált készítmény, ami vízben elkeverve nagyon kellemes ízű.

Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek