alpha 20c sunbreeze testtömeg normalizálódása, tisztább gondolkodás,alpha 20c alpha 20c jobb memória és koncentrációs készség, calli tea tisztább szervezet, jobb közérzet,alpha 20c több energia, álmatlanság csökkenése, ásványi sók pótlása, bőr természetes gyógyítási

alpha 20c

folyamatát segíti, candida fertözés, csontritkulás megelözése, égések, csípések, klimaxkori zavarok calli teaenyhítése, koleszterinszint normalizálódása, koleszterint szint csökkentés, könnyebb, gyorsabb tanulás, krónikus fáradtság, láb és körömgomba, lassabb fáradás, nagyobb állóképesség (föleg aerob sport esetén), légutak tisztítéása, sunbreeze könyebb légzés, légúti betegségek, lelki nyugalom, illetve a stressz és agresszivitás csökkenése, lelki nyugalom, illetve a stressz és agresszivitás csökkenése,

calli tea

lemerült szervezet regenerálódása,calli tea calli tea masszázs, calli tea megfázás, megnövekvö mozgásigény, menstruáció elötti tünetek enyhítése, nagyobb életerö, nöi hormonháztartás egyensúlya, nyak-, váll-, fejfájás csökkenése, nyirokrendszer, a vese, a húgyhólyag tisztítása, nyugodt alvás és pihenés,

sunbreeze

puffadás, rendszertelen széklet, szorulás, szervezet egyensúlya, sunbreeze szexuális erö, szívritmus zavarok megelözése,alpha 20c élénkségérzet, torokfájás,egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás, allergiás tünetek,tengeribetegség, természetes édesítöszer, emésztési és (savas) gyomorproblémák enyhülése, emésztési rendellenségek megelözése,frissesség, több energia, emésztési zavarok, emlékezet-kihagyások, feledékenység csökkenése, erönlét, állóképesség növelés, érzelmi stabilitás, fásultság, szellemi munka okozta fáradtság enyhülése, fejfájás, szédülés, fekély, fogápolás, fölös zsírpárnák,sunbreeze sunbreeze gátolja a vérrögképzödést, gyomorgörcs, gyorsabb regenerálódás, hányinger, idegrendszer, influenza, izomépítés javítása, izületek, inak hűsítése, ízületi és meszesedési gondok enyhülése, javítja a látást, kisebb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás, calli tea köhögés, fogfájás, több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény, vastagbél gyulladás, vastagbélrák megelözése, vér tisztítás, vércukorszint ingadozás, vércukoszint beszabályozás, vérnyomás normalizálódása, vitaminhiány zsibbadás, görcsölés sunbreeze megszűnése, zsírbontás alpha 20c

Sunrider TermékeinkTörténetileg a kínaiak voltak az első emberek, akik kellően megszervezett módszereket dolgoztak ki a gyógynövények hatásainak dokumentálására. Ennek köszönhetően a kínai emberek egy 5000 éves kísérlet tesztalanyai voltak. A Sunrider ebből az 5000 éves tapasztalatból merítve csúcstechnológiájú gyártási eljárásokkal hozza el otthonába termékeket úgy, hogy közben azok természetes jellegét megőrzi.

Miért fontos a természetes hatóanyagok és termékjellemzők megőrzése?

Az emberi szervezet úgy fejlődött ki, hogy felismerje és feldolgozza a természetes élelmiszereket, de nem a vegyszereket, mesterséges vitamintablettákat. A természetes jelleget megőrző termékek ez által egy behozhatatlan előnyre tesznek szert.

A kínaiak a gyógynövényeket az egyes betegségek tüneteinek ellensúlyozására és a szervezet harmonikus működésének helyreállítására használják. A Sunrider termékei természetes hatóanyagai segítségével helyreállítja a szervezet egyensúlyát. Szervezetünk ezek után képes lesz az öngyógyításra, a regenerációra.


ÍzelítőCalli tea 5-10 % kedvezménnyel a budaicsoda.hu-n Sunsmile mosó 5-10 % kedvezménnyel a budaicsoda.hu-n
Az egészségmegőrzés és betegségek kialakulásának megelőzésében fontos a tapasztalat. Minél nagyobb a tapasztalat, annál értékesebb. A sunrider termék tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól megválasztott kúra, a megfelelő termékekkel sikeres kiegészítői lehetnek regeneráló folyamatnak. A sunrider vélemények nagyban hozzájárulnak a tapasztalatok feldolgozásában.
Sunbreeze 5-10 % kedvezménnyel a budaicsoda.hu-n Fortune Delight 5-10 % kedvezménnyel a budaicsoda.hu-n


Termékek ABC sorrendbenAlpha 20c immunrendszer erösítö kapszula
Assimilaid emésztörendszert erösítö kapszula
Beautypearls szépség gyöngy
Calli tea
Conco légzörendszer erösítö kapszula
Electrosport sport ital
Evergreen folyékony klorofil
Fibertone rost kapszula
Fortune delight nyirokérrendszer tisztító ital
Kandesn kéztisztító zselé
Lifestream keringési rendszer erösítö kapszula
Nuplus energia por
Primeagain hormonrendszer erösítö kapszula
Quinary egyensúly teremtö kapszula
Sportcaps energia kapszula
Sunbreeze olaj
Sunbar energia szelet
SunFit Protein Plus por
Sunrider SunBright SuperClean mosószer
Sunsmile gyümölcsmosó
Sunsmile fogkrém
SunnyDew sztívia csepp
Top memeoria kapszula
Vitafruit vitamin koncentrátum
VitaShake komplex energiapor


Termék programok & KúrákTavaszi ébredés

A tél során igen sok méreganyag halmozódik fel, amelytől jobb, ha megszabadul a szervezet. Ez a folyamat természetes módon önmagától is végbemegy. A mai rohanó, stresszel és méreganyagokkal terhelt élelmiszerek világában a szervezet természetes méregtelenítő folyamatai nem képesek megbirkózni a feladattal, ezért is célszerű (más évszaktól függetlenül is) méregtelenítő kúrákat tartani.
A Sunrider termékek nem agresszívan végzik a méregtelenítést, hanem felerősítik a test természetes folyamatait. Itt az ideje egy tavaszi méregtelenítő kúrának!
A testtömegének, egészségi állapotának és korosztályának megfelelő kúra összeállítása érdekében célszerű, ha érdeklődik. Várom a kérdéseit.

Csontépítő program

A csonttöréssel járó balesetek utáni regenerációs időszakot ki ne szeretné lerövidíteni? Nem mindegy, hogy milyen gyorsan tud visszatérni munkahelyére?
A regeneráció során nem csak az a fontos, hogy minél több kalciumot tartalmazó élelmiszert fogyasszunk, hanem azok minősége is. Nem mindegy, hogy a szervezet milyen mértékben tudja hasznosítani a bevitt táplálékokat. Ajánlatomért kérem, keressen meg.

Őszi felfrissülés

Az ősszel együtt járó hűvösebb idő ellen melegebb öltözettel tudunk védekezni. A belső védekezés is fontos, az immunrendszerünket is kellően meg kell erősíteni, egy "melegebb öltözettel" kell ellátni.
A felkészülés jegyében vitaminokban, fontos tápanyagokban gazdag természetes eredetű italokat, ételeket és étrend-kiegészítőket tartalmazó csomagot tudok ajánlani.


Amiben segíteni tudunk*...allergiás tünetek
álmatlanság csökkenése
ásványi sók pótlása
bőr természetes gyógyítási folyamatát segíti
candida fertőzés
csontritkulás megelőzése
égések, csípések
egészségesebb étrendre való fokozatos áthangolódás
emésztési és (savas) gyomorproblémák enyhülése
emésztési rendellenségek megelőzése
emésztési zavarok
emlékezet-kihagyások, feledékenység csökkenése
erőnlét, állóképesség növelés
érzelmi stabilitás
fásultság, szellemi munka okozta fáradtság enyhülése
fejfájás
fejfájás, szédülés
fekély
fogápolás
fölös zsírpárnák
friss lehelet
gátolja a vérrögképződést
gyomorgörcs
gyorsabb regenerálódás
hányinger
idegrendszer
influenza
izomépítés javítása
izületek, inak hősítése
ízületi és meszesedési gondok enyhülése
javítja a látást
kisebb hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás
klimaxkori zavarok enyhítése
koleszterinszint normalizálódása
koleszterint szint csökkentés
könnyebb, gyorsabb tanulás
krónikus fáradtság
láb és körömgomba
lassabb fáradás, nagyobb állóképesség (főleg aerob sport esetén)
légutak tisztítéása, könyebb légzés
légúti betegségek
lelki nyugalom, illetve a stressz és agresszivitás csökkenése
lelki nyugalom, illetve a stressz és agresszivitás csökkenése
lemerült szervezet regenerálódása
masszázs
megfázás
megnövekvő mozgásigény
menstruáció előtti tünetek enyhítése
nagyobb életerő
női hormonháztartás egyensúlya
nyak-, váll-, fejfájás csökkenése
nyirokrendszer, a vese, a húgyhólyag tisztítása
puffadás
rendszertelen széklet, szorulás
szervezet egyensúlya
szexuális erő
szívritmus zavarok megelőzése
tengeribetegség
természetes édesítőszer
testtömeg normalizálódása
tisztább gondolkodás, jobb memória és koncentrációs készség
tisztább szervezet, jobb közérzet, több energia, élénkségérzet
torokfájás, köhögés, fogfájás
több energia, frissesség
több energia, jobb közérzet, kisebb alvásigény
vastagbél gyulladás, vastagbélrák megelőzése
vér tisztítás
vércukorszint ingadozás
vércukoszint beszabályozás
vérnyomás normalizálódása
vitaminhiány
zsibbadás, görcsölés megszőnése
zsírbontás


 title=