Prime Again


Prime Again

A Prime Again a hormonrendszer működését segíti a benne lévő "tűz elem" növényeivel, melyek a hormontermelő mirigyek működésével harmóniában fejtik ki hatásukat.

A Regeneráció filozófiája alapján a Prime Again a megfelelő tápanyagok biztosításával és a szervezet egyensúlyának fenntartásával az optimális egészség elérését szolgálja. A maximális hatékonyság érdekében koncentrált növények egyedi keverékének exkluzív formulázásával a Prime Again a Kelet füvészeti tradícióinak és a Nyugat tudományának különleges ötvözete.


Sokak számára ismert, hogy a szervezetünk egy összehangolt egészet alkot, amelyben minden résznek megvan a fontos szerepe és hatással van más részek működésére.

Egy kézzel fogható példa ezekre a kapcsolatokra, amikor agyunk, az idegrendszeren keresztül utasítást küld egy izom működésére. Viszont a szervezetünk más módon is tud utasításokat küldeni. A szervezetben elhelyezkedő különböző mirigyek hormonokat termelnek. Ezek a hormonok a vérkeringésbe jutva eljutnak a szervezet összes sejtjéhez. A sejtek érzékelőikkel, receptoraikkal a hormonok üzenetét érzékelik, és annak megfelelően reagálnak.

Legfontosabb mirigyek és hatásuk röviden és tömören:
Amikor a szervezet mirigyei nem megfelelően működnek, akkor általában külsőleg, akár hormonkészítményekkel avatkoznak be. A Prime Again nem hormonkészítmény. Természetes összetevői szervezet működését harmonizálják, a mirigyek működését regenerálják.

Az ókori Kínában is a Prime Againhez hasonló növényi képletet használtak a következő célokra:
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek