SunnyDew sztívia édesítő tartalommal


SunnyDew sztívia édesítő

A SunnyDew fő alkotó eleme a Stevia rebaudiana bertoni egy, a krizanténum családba tartozó növényfaj, ami Dél-Amerikából származik, ahol a stévia leveleket az őslakók évszázadok óta használják jótékony tulajdonságaiért.

Határozott gyulladásgátló, baktérium- és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, amely remekül alkalmassá teszi a bőrproblémák, fekély, afta, herpesz kezelésére is. A stévia egy figyelemreméltó növény, ami segít az egészséges bőr fenntartásában.

A SunnyDew nyugtató és tápláló hatása révén nagyszerű választás minden bőrtípus esetében.

A szervezet vércukorszint szabályozásban is tud segíteni. Mivel kis mértékben csökkenti a glukóz (vércukor) mennyiségét, s ez által segítségére van azoknak, akik túl sok édességet és cukrot fogyasztanak, illetve azoknak, akiknek hasnyálmirigye kevés inzulint termel. A termék rendszeres fogyasztása segíti a hasnyálmirigy harmonikus működését, segít a megfelelő vérnyomás-szint beállításában is, javítja a zsírbontás hatékonyságát, s közreműködik a nap során gyakorta ingadozó energiaszint kiegyensúlyozásában.

Természetes édesítő szer, a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, a káros mesterséges édesítőszereket így ki lehet váltani.

A témában érdekes cikket olvashat itt:
Ami a mézes mázas cukorvarázslat mögött rejtőzik...
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek