Sunrider SunBright SuperClean mosószer


Sunrider SunBright SuperClean mosószer
Minden igényt kielégítő zöld, vegyszermenetes Sunrider mosószer megoldás, hogy a mosás eredménye az ön egészségét szolgálja.

A mosóporok olyan habképző, zsíroldó, színező és illatosító anyagokat tartalmazhatnak, amelyek azon kívül, hogy mérgezőek (ez csak akkor okoz problémát, ha lenyeljük), de allergiát is okozhatnak. A mosott ruháinkat nap, mint nap hordjuk, az a testfelülettel állandóan érintkezik, tehát nem mindegy, hogy milyen anyagok kerülnek a ruháról a szervezetünkben.
Ráadásul a hagyományos szintetikus mosóporok 30% töltőanyagot is tartalmazhatnak, amelynek a mosásra semmi hatása nincs, csak a környezetet szennyezi, növeli mosószer térfogatát, súlyát.
Nagyon nagy szükség lenne egy olyan anyagra, amely jobban kielégíti az igényeinket.

A Sunrider SunBright SuperClean mosószer:

A ruhák mosásán kívül felhasználható kocsi, padlómosásra és mosogatásra is. A mosószer 125 és 1890 ml-es kiszerelésben is kapható. Saját tapasztalat, hogy egy 1890 ml kiszerelésű mosószer egy 5 fős családnak 3-4 hónapig elegendő. A kisebb flakont is egyszer érdemes megvásárolni, mert nagyon praktikus az adagolója, az egy mosáshoz szükséges 5 ml mennyiséget egyszerű vele kimérni.

Ha kifogyunk a kis kiszerelésű (125 ml) mosószerből, egyszerűen töltsük után a nagy kiszerelésből (1890 ml). Ez azért is praktikus, mert a napi mosások alkalmával csak a kis kiszerelésű mosószert kell megemelni.

Nyaraláskor a kis kiszerelést érdemes magunkkal vinni. kis helyet foglal, könnyű, de mivel koncentrátum, tudunk vészhelyzetben foltot eltávolítani és természetesen kiváló a mosáshoz is.
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek