Evergreen


sunrider evergreen Frissítő hatású folyékony koncentrált klorofil tartalmú Sunrider ital.

sunrider evergreen

A Sunrider az összetételt úgy tervezte, hogy az könnyen és gyorsan felszívódjon és vitaminokat adjon. adjon. A sunrider evergreen kiegészítí,vegetáriánusok esetében felerősíti a növények hatásait. A sebek gyógyulását külsőleg is segítí, amellyel párhuzamosan a kellemetlen szagokat is megszünteti. Természetes sunrider evergreen kiváló kiegészítő.
Miért van szüksége a növényeknek a klorofilra?

A klorofil egy természetes napelem. A napsugárzás hatására energiát, pontosabban kémiai energiát állít elő, lényegében felépíti a növényeket.

Miért van szüksége önnek a klorofilra?

Mert a klorofil egy egészségügyi csoda! Régi tapasztalat, hogy a növények fogyasztása elengedhetetlen és hasznos. A növények egyes alkotó részei pedig kimondottan előnyösek az emberi szervezet hatására. Ilyen előnyös alkotó rész a klorofil. Ahhoz, hogy ezt az előnyt élvezzük, nagy mennyiségű növényt kellene elfogyasztani. Az Evergreen koncentráltan és más termékekhez képest a felszívódást jobban elősegítő módon, olajban oldva tartalmazza a klorofilt.

A klorofill néhány előnyös tulajdonsága:

  • Antioxidáns, ezáltal a szabadgyökök megkötésével kiváló méregtelenítő és lúgosító hatású. Segíti a sav-bázis egyensúly beállítását
  • Segíti a szövetek képződését és (seb) gyógyulását
  • Napi szinten a levegőből számos szennyeződés kerül a szervezetünkbe a légzéssel. Segít a belélegzett szennyeződés közömbösítésében
  • Mivel egy jó vérképző, a vérsejtek számának növelésével segít az oxigén sejtekbe és szövetekbe juttatásában
  • Segít a kalcium-kövek lebontásában
  • Megszünteti a testszagokat, enyhíti a kellemetlen szájszagot, tisztítja és szagtalanítja a beleket
  • Csökkenti a rákkeltő anyagok DNS-hez kötődését a létfontosságú szervekben
  • a véredényeket tágítja, amely a magas vérnyomással szemben előnyös.
  • Enzim, A-, D-, E-, B6- és K-vitamin forrás

Felhasználási javaslat:

A fiola tartalmát egy pohár Fortune Delight-ba, Calli teába vagy vízbe keverje el.
A fiolába egy kis folyadékot öntve visszazárva a kupakjával rázza fel, majd ezt is öntse a pohárba (a fiolából a maradékot így kiöblítjük, egy csöpp se menjen kárba)
A felbontás után 24 órán belül fogyasszuk el.

Az Evergreen nem tartalmaz mesterséges édesítőket, színezőanyagokat és tartósítószereket. A gyártás során nyert klorofil koncentrátumot borsmenta olajban oldják fel, és édesgyökérrel ízesítik.


Tudja hogyan lehet kényelmesen legalacsonyabb szállítási költséggel élvezni a Evergreen pozitív hatásait? Akár 5-10 %-os kedvezménnyel?
Keressen most!<< Vissza a Termékekhez