SunFit Protein Plus


sunfitf

Étrendünk fontos kiegészítője a fehérje. Elősegíti az izomszövet növelését, védelmét és regenerálódását. Táplálékaink nagy részében megtalálható a fehérje. Koncentrált formában fehérjeporként állítják elő. Ez a sportoláshoz és/vagy fogyáshoz történő felhasználást segíti elő. SunFit Protein Plus komplex összetételével a teljekörű és kiegyensúlyozott felhasználást segíti elő. ennek érdekében többek között a következő összetevőket tartalmazza:

SunFit Protein Plus egészséges életmód és sport SunFit Protein Plus a izomtömeg növelés és testépítés SunFit Protein Plus étrend kiegészít? és fogyás
zöldborsófehérje por, rizsfehérjepor, árpagyöngy, zabliszt, vízililiom hagyma, alangfű gyökér kivonat, bambuszrost kivonat, jób könnye gyümölcs kivonat, cikória gyökér kivonat, kínai jamszgyökér kivonat, stevia levél kivonat, euryale mag kivonat, lótuszmag kivonat, lótuszgyökér kivonat

100%-os növényi termék, amely nem tartalmaz tejterméket, hozzáadott kémiai anyagokat, cukrot és mesterséges édesítőszereket.

Keverhető a Fortune Delighttal, Vitashakkel és NuPlusszal

A termék megfelelő arányban tartalmaz: szénhidrátot és zsírt is a fehérjén kívül., mely komplexé teszi azok számára is akik egy étkezést ki szeretnének hagyni, hogy súlyukat rendezzék.


Tudja hogyan lehet kényelmesen legalacsonyabb szállítási költséggel élvezni a SunFit Protein Plus pozitív hatásait? Akár 5-10 %-os kedvezménnyel?
Keressen most!


<< Vissza a Termékekhez