Sunbar


sunrider sunbar Könnyen emészthető növényi tápanyagokat tartalmazó energia szelet. 225 kalóriát tartalmaz, alacsony zsír és koleszterin tartalom, de magas értékes fehérje és rost tartalommal.

sunrider sunbar

A Sunrider az összetételt úgy tervezte, hogy energiát, vitaminokat adjon. adjon. A sunrider sunbar energiát ad, de nem fekszi meg a gyomrát. A kellem íz is segíti a megfelelő élvezeti érték kialakulását. Természetes sunrider sunbar szelet kiválthat egy étkezést is.
Más energia szeletek rendszerint szója vagy tejsavó fehérje izolátumok, amelyeket enzimekkkel állítanak elő. Ezek megemésztése nehézséget okozhat. A SunBar szelet ezzel ellentétben teljesen természetes teljes értékű élelmiszer.

Tartalma: alma és ananász gyümölcslevek, banán, eper, mandula, mangó, méz, lícsi gyümölcs koncentrátum, kínai Spárga gyökér koncentrátum, coix gyümölcs koncentrátum, GMO-mentes szójaolaj, psyllium maghéj rost por, búzacsíra olaj, tokoferol, kínai Yam, rókadió , lótusz mag és gyökér, tavirózsa.

Hogyan segíti a Sunbar a szervezet emésztési rendszerét?

Három rostanyag tartalma van:
  • Oldható - úgy működik, mint egy szivacs, elnyeli zsír és méreganyagokat
  • Nem oldódó - úgy működik, mint egy seprű belekben
  • Részben oldódó - úgy működik, mint a kocsonya, fellágyítja a bél hulladékot, amely könnyebben távozik.Tudja hogyan lehet kényelmesen legalacsonyabb szállítási költséggel élvezni a Sunbar pozitív hatásait? Akár 5-10 %-os kedvezménnyel?
Keressen most!<< Vissza a Termékekhez