NuPlus


NuPlus

A kiegyensúlyozott étrend az egészség elengedhetetlen része. A szervezetünkbe naponta bevitt élelmiszerek összetétele ugyanakkor gyakran nem megfelelő. A Sunrider legalapvetőbb növényi élelmiszere olyan összetevőkből készült, amelyek egy egészséges étrend alapjai lehetnek, és az esetleges tápanyaghiányokat is pótolják.


A NuPlus koncentrált növényi élelmiszer, amely ötvözi a füvészeti tradíciókat és a táplálkozástudomány eredményeit. A NuPlus egészséges gyümölcsök és zöldségek gazdag keveréke, amely tele van létfontosságú élő tápanyagokkal. Kiegyensúlyozott növényi formula, amely az egészség-fenntartás kínai hagyományain, a megfelelő tápanyagokon alapul. A Sunrider tulajdonosainak szakértelme a Regeneráció filozófiáját - a szervezet táplálását (jin) és tisztítását (jang) - profi táplálkozáskutatással integrálja.


A NuPlus kalória-, zsír- és koleszterinszegény koncentrátum, okos választás a napi étkezések között, illetve a nap bármely szakában. A teljesen természetes, kiváló alkotóelemekből készült NuPlus nem tartalmaz vegyianyagokat, tartósítószereket, hozzáadott édesítőt vagy zsírt.

Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek