Fortune Delight


Fortune Delight
A Sunrider koncentrált növényi kivonata, amely erős antioxidánsokkal megtisztítja a szervezetet. Egy természetes frissítő ital, amely hozzáadott vegyszereket és stimuláló szereket nem tartalmaz. Egészséges alternatívát kínál a kávé, cukros gyümölcslevek és sportitalok helyett.A Fortune Delight ital fő összetevője a Calli teához hasonlóan a zöldtea.
A Calli-hoz hasonlóan a Fortune Delight is antioxidánsokat tartalmaz, por formában. A katekinek a Camellia sinensisben, a Fortune Delight fő összetevőjében természetesen előforduló koncentrált polifenol vegyületek. Ezen antioxidánsok bizonyítottan hatékonyan lekötik a káros szabadgyököket. A sunrider egyik legismertebb terméke.
Mi a Fortune Delight 4 előnye?
 1. Természetes antioxidánsokkal tisztítja a testet.
 2. Fogyókúra vagy edzések során biztosítja az egészséges sejtszintű hidratálást
 3. Energiával tölt fel anélkül, hogy cukros, koffeintartalmú italokat (kávé, energiaital, cukrozott ivólevek) fogyasztanánk.
 4. Lúgosító hatású

Szervezetünk természetes tisztító folyamata megszabadítja magát az emésztés, izom megterhelés légszennyezés által keltett szennyező anyagoktól. Ha szervezet működése leterhelt, megszűnik az egyensúlya, akkor ezek a méreg anyagok nem tudnak távozni és a sejtekben lerakódnak.

A Súlyfelesleg, levertség, fertőzések, emésztési problémák, megoldatlan egészségügyi problémák, sokszor a felhalmozódott méreganyagok velejárói. A Fortune Delight a sejteket ellátja azokkal a természetes növényi tápanyagokkal, amely segítségével a méregtelenítési folyamat beindul.
A forrón és hidegen egyaránt finom Fortune Delight mind az öt ízben segíti a szervezet természetes tisztulási folyamatait. Ízlés szerint adjunk hozzá egy-két csepp SunnyDew-t a kellemes íz fokozása érdekében.
a sunrider nyirokrendszer tisztítója

Egyéb jellemzők:
 • Jóízű teljesen természetes növényi koncentrátum ital alacsony kalória értékkel, mely nem tartalmaz zsírt, koleszterint, vagy mesterséges édesítőszert.
 • Az antioxidánsok természetes forrása segít felvenni a harcot az antioxidánsokkal szemben
 • A cukros szénsavas vagy édesített gyümölcsitaloktól eltérően harmonizál a test természetes tisztulási folyamataival
 • Segítségével felfrissül és megfiatalodik a test és lélek.
 • Stabilizálja a vércukorszintet
 • Növeli a kitartást az álló képességet
 • Jó vese, hólyag és húgyúti tisztítószer.
 • Támogatja és javítja a pajzsmirigy működését
 • Javítja a májfunkciótPor formában kerül csomagolásba, hogy a legkönnyebben és leggyorsabban fel lehessen használni. A használatot az is elősegíti, hogy most akár 5-10 %-os kedvezménnyel, a legkedvezőbb szállítási költséggel élvezheti a Fortune Delight minden előnyét.

sunrider Fortune Delight nyirokrendszer tisztító

segítí a szervezetet a méregtelenítésben

Keressen most!


<< Vissza a Termékekhez | Tovább Calli tea >>