Calli tea


Calli tea
Miért ajánlom ezt a teát?
A Calli tea a Sunrider egyik vezető terméke. Ennek meg is van a magyarázata. A magyarázat az, hogy ez a tea sok mindent tehet érted: Széppé varázsolja a bőröd, csökkenti a koleszterin szinted. A fogyasztó hatással segít megszabadulni a felesleges kilódtól, miközben csökkenti a vérnyomásod, a stresszt és agresszivitást. Jobb lesz a közérzeted és több energiád is lesz.

A hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás iránti igényed csökken, az emésztési problémáid enyhülnek. Enyhíti az ízületi és meszesedési problémáidat. A memória és koncentrációs készséged javul, és tisztábban gondolkodsz.

Milyen további előnyei vannak Calli tea fogyasztásnak? Mi a Calli tea két legnagyobb titka?
A zöld tea titka egy úgynevezett katekin vegyületben rejlik. Ez egy rendkívül erős antioxidáns. Mint, amikor egy oxidációs folyamat során az oxigén reakcióba lép a vassal és rozsda keletkezik, az emberi szervezet is "rozsdásodik". Az antioxidánsok ezt az "elrozsdásodási folyamatot akadályozzák meg.
Nagyon sok kiváló minőségű zöld teát kellene meginni ahhoz, hogy a katekin jótékony hatását teljes mértékben kihasználjuk. A Calli tea egyik titka, hogy egy koncentrátum, így könnyen és gyorsan juthatunk a megfelelő mennyiségű katekinhez egy pohár Cali tea elfogyasztása során.

A Calli tea másik titka az, hogy a teacserje legértékesebb részeiből készül, úgy, hogy a tea levelekre gyógynövények kivonatát permetezik. A tea áztatásakor ezek a tealevélre feljutatott speciális gyógynövény kivonatok oldódnak le. Ebben különbözik a legjobban a Calli tea más zöld teákhoz képest.
(A tea káli tea vagy kali tea néven is ismert)

Hogyan varázsoljunk kellemes pillanatokat magunknak a teakészítéssel?
A tea növényi koncentrátumokat tartalmaz. 1 filterből 3-4 liter tea készíthető. Mivel ez a tea prémium kategóriás és te is prémium kategóriásan szereted elkészíteni, ezért: Ízlésednek megfelelően választható natúr, mentás és fahéjas ízesítésben. Fogyaszthatod napközben is egy kis lazítás vagy stressz oldás végett. Nem tartalmaz mesterséges anyagokat vagy koffeint - teljesen természetes készítmény.
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek