Beauty Pearl


szépség ápolási kellék koreai fehér ginzeng feszes bőr Beauty Pearl hormon háztartás menstruációs fájdalmakat csökkenti Beauty Pearl szépség gyöngy szépséggyöngy szépség gyongy
Beauty Pearl Ezt a nevet a termék célja és formája ihlette. Ez az egyedi formula belülről táplálja a bőrt, hogy Ön megőrizhesse fiatalságát, fiatalos külsejét és fiatalos közérzetét. A koncentrált növényi kivonatokat gyöngyszemnyi pirulák tartalmazzák a könnyebb emésztés érdekében.

Krizantém virág kivonat, koreai fehér ginzeng és méhpempő. Ezen fő összetevők egyedülálló kombinációja biztosítja szépséget a fiatalos megjelenést. Ami a sunrider termékekre általánosan jellemző, itt is megállja a helyét. A szépség gyöngy olyan egyensúlyt alakít ki természetes összetevői segítségével a hormonháztartásba (klimaxos zavarok, rendszertelen menstruáció, menstruációs fájdalom), amely ön számára a kellemes közérzetet és feszesebb bőrt ajándékoz.


A speciális Beauty Pearl formula a Regeneráció filozófiáján alapul, miszerint a szervezet természetes módon képes önmaga regenerálására. Az egészséges bőr természetes megújulási cikluson megy keresztül, és a Beauty Pearl a szervezet belső táplálásával segít fenntartani bőre szépségét.
Tudja hogyan lehet kényelmesen legalacsonyabb szállítási költséggel élvezni a Beauty Pearl szépség gyöngy pozitív hatásait? Akár 5-10 %-os kedvezménnyel?
Keressen most!<< Vissza a Termékekhez