VitaShake


Sunrider VitaShake
Tudja mi a fehérjediéta lényege? Ha a fogyókúra során keveset eszünk, legyengülünk, fáradttá válunk, immunrendszerünk erőtlen lesz. A szervezetünk, annak érdekében, hogy energiához jusson az izmokat (az izmokban található fehérjét) kezdi el lebontani a zsírpárnák helyett.

Mit tehetünk?
Ha a fogyókúra alatt megnöveljük, a fehérjebevitelt, a szervezet inkább onnan használ energiát, ahol több van, tehát zsírt kezd inkább égetni. A fehérjét többek között tejtermékekből, sovány húsokból, tojásból lehet pótolni, de ezen ételek minősége nem biztos, hogy megfelelő. Ennek egyik oka, hogy ezek állati eredetű termékek és jellemzően telített zsírokkal párosulnak. A telített zsírok túlzott fogyasztása káros az egészségre. A másik ok pedig az, hogy az állatok szervezetében a nem megfelelő táplálékok hatására méreganyagok halmozódhatnak fel.

A VitaShake Komplex szénhidrátokkal, teljes értékű szójafehérjékkel és különleges növényi összetevőkkel segíti elő a tökéletes tápanyag felszívódást és kiváló kiegészítője lehet egy megfelelően kivitelezett fogyókúrának. Az VitaShake ellenőrzött, a legkiválóbb minőségű vegyszermenetes alapanyagokból készült. A VitaShake nem tartalmaz mesterséges úton előállított vagy állati eredetű fehérjéket.

A fogyókúra során fontos figyelembe venni, hogy teljes értékű táplálkozást kell fojtatni, a fehérje bevitel mellett a szervezetnek szüksége van zsírokra is. Ezek a zsírok lehetőleg (minimum) egyszeresen telítetlen zsírok legyenek, mint például extra szűz olívaolaj és csonthéjas magokból nyert hidegen sajtolt olajok. Ha a legjobb zsírokat akarjuk, akkor a Többszörösen telítetlen zsírokat (Omega 3 és Omega 6) válasszuk, ilyenek a napraforgó, szezámmag, tökmag, ligetszépeolaj és szőlőmagolaj. A komplex diétából a megfelelő testmozgást se felejtsük el, hiszen nem szeretnénk az izomzatunk leépülését.


A VitaShake a fogyókúrán kívül még felhasználható:
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek