VitaShake


vitashake Tudja mi a fehérjediéta lényege? Ha a fogyókúra során keveset eszünk, legyengülünk, fáradttá válunk, immunrendszerünk erőtlen lesz. A szervezetünk, annak érdekében, hogy energiához jusson az izmokat (az izmokban található fehérjét) kezdi el lebontani a zsírpárnák helyett.

Vita shake

a sunrider fogyókúrás és táplálékiegésztő fehérjepora.
Mit tehetünk?
Ha a fogyókúra alatt megnöveljük, a fehérjebevitelt, a szervezet inkább onnan használ energiát, ahol több van, tehát zsírt kezd inkább égetni. A fehérjét többek között tejtermékekből, sovány húsokból, tojásból lehet pótolni, de ezen ételek minősége nem biztos, hogy megfelelő. Ennek egyik oka, hogy ezek állati eredetű termékek és jellemzően telített zsírokkal párosulnak. A telített zsírok túlzott fogyasztása káros az egészségre. A másik ok pedig az, hogy az állatok szervezetében a nem megfelelő táplálékok hatására méreganyagok halmozódhatnak fel.

A VitaShake Komplex szénhidrátokkal, teljes értékű szójafehérjékkel és különleges növényi összetevőkkel segíti elő a tökéletes tápanyag felszívódást és kiváló kiegészítője lehet egy megfelelően kivitelezett fogyókúrának. Az VitaShake ellenőrzött, a legkiválóbb minőségű vegyszermenetes alapanyagokból készült. A VitaShake nem tartalmaz mesterséges úton előállított vagy állati eredetű fehérjéket.

A fogyókúra során fontos figyelembe venni, hogy teljes értékű táplálkozást kell fojtatni, a fehérje bevitel mellett a szervezetnek szüksége van zsírokra is. Ezek a zsírok lehetőleg (minimum) egyszeresen telítetlen zsírok legyenek, mint például extra szűz olívaolaj és csonthéjas magokból nyert hidegen sajtolt olajok. Ha a legjobb zsírokat akarjuk, akkor a Többszörösen telítetlen zsírokat (Omega 3 és Omega 6) válasszuk, ilyenek a napraforgó, szezámmag, tökmag, ligetszépeolaj és szőlőmagolaj. A komplex diétából a megfelelő testmozgást se felejtsük el, hiszen nem szeretnénk az izomzatunk leépülését.


A VitaShake a fogyókúrán kívül még felhasználható:
  • Étkezés kiváltására
  • Beteg, legyengült emberek felerősítésére (Jellemzően betegen kevesebbet eszik az ember, nincs akkora étvágya, vagy egyszerűen az evéshez is legyengült állapotban van. Ekkor hasznos, ha kis mennyiségben is a legkiválóbb tápanyagokat jutatjuk be a beteg szervezetébe.)
  • IzomzatépítésreTudja hogyan lehet kényelmesen legalacsonyabb szállítási költséggel élvezni a VitaShake pozitív hatásait? Akár 5-10 %-os kedvezménnyel?
Keressen most!


<< Vissza a Termékekhez | Bővebben a flourid káros hatásairól >>

Vita shake sokat segít a megfelelő fogyókúrában. Én is aSunrider Vita shakehasználatával tudtam fogyni.