VitaDophilus


VitaDophilus
Az egészséges emberi szervezetben rengeteg hasznos segítőtárs is található. Ilyen segítőtársak az emésztőrendszerben található bélbaktériumok. Ezek közül a legismertebb a Lactobacillus Acidophilus. Ez a baktérium a vastagbélben található és számos hasznos tevékenységgel segíti a szervezetet, például elősegíti a tejfehérjék, zsírok és laktóz emésztését. De arra is képes, hogy antibiotikumot termeljen, így különféle kórokozók, gombák szaporodását is meggátolja.
Az emésztési rendszerben egyensúlyzavarok léphetnek fel. Például hormonális egyensúlyhiány, a test PH-ja savas, rossz étkezési szokások vagy antibiotikumos kezelések esetében. Ilyenkor jól jön a külső segítség, a VitaDophilus! Miért nagyon hatékony a VitaDophilus? A Sunrider egyedi formulájának köszönhetően a Lactobacillus Acidophilus baktériumokat almapektin bevonattal látják el. Ez lehetővé teszi, hogy a baktériumok minél nagyobb számban átjussanak az emésztőrendszeren keresztül a vastagbélig. Itt a pektin táplálékul szolgál a Lactobacillus Acidophilus baktériumoknak, segíti azok elszaporodását.
Hogyan fogyasszuk?
Ne keverjük magas hőmérsékletű ételekhez és italokhoz mert az a VitaDophilusban található baktériumok elpusztulását okozza!
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
<< Baktérium teszt
Kapcsolat >>
<< Termékek