Sunsmile gyümölcsmosó


Sunsmile gyümölcsmosó
Tudta-e ön, hogy a gyümölcsök és zöldségek felületén illetve a felületbe felszívódva számos rovarölő, gombaölő és gyomirtó szer található?
A legtöbb szennyeződést a körte, szőlő, narancs, citrom, fejes saláta, paprika és uborka tartalmazza. A legszennyezettebbek az EU-n kívülről jövő termékek, amelyek ráadásul sokszor tartalmaznak az EU-ban már betiltott vegyszermaradékokat is.

Nos, itt egy jó hír: A Sunrider SunSmile gyümölcsmosó a természetes, biztonságos "megoldás", hogy elmossa gondjait. Használatával szebb, tisztább és jobb ízű terméket tud felhasználni otthonában. Természetesen nem csak gyümölcs, hanem zöldségmosásra is alkalmas!

Hogyan használjuk a gyümölcs és zöldségmosót?

Ha a zöldség vagy gyümölcs szemmel láthatóan erősen szennyezett, a szennyeződést öblítsük le folyóvízzel.
3-4 liter vízben keverjünk el egy kupak (nagy kiszerelésű flakonnál egy belső kupak) SunSmile gyümölcsmosót. A zöldséget vagy gyümölcsöt helyezzük bele 5 percre, utána szárazra törölve fogyaszthatjuk is. A mosott termékeket későbbi fogyasztásra elrakhatjuk, a természetes színűket és ízüket tovább megtartják.

Egyéb felhasználási ötletek:

Egy nagyon jó kérdés:
Ha zöldségekről és gyümölcsökről a permetszer, növény védőszer és gombalőszer maradványokat is egy vegyszerrel mossuk le, akkor az a vegyszer nem veszélyes a számunkra?


Jó hírem van, a SunSmile gyümölcsmosó egy természetes alapú tisztítószer. A fő alkotóelemét, a decil-poliglükóz nevű felületaktív biológiailag lebomló hatóanyagot kókuszdióból és kukoricából vonják ki.
Remélem elnyerte tetszését a termék! Kérem keressen: ↠elérhetőségeimen↞
Kapcsolat >>
<< Termékek