A Sunsmile gyümölcsmosó 5-10% kedvezménnyel a legkedvezőbb szállítással elérhető! Könnyen, gyorsan, kényelmesen, rugalmasan.

Sunsmile gyümölcsmosó


Sunsmile gyümölcsmosó
Tudta-e ön, hogy a gyümölcsök és zöldségek felületén illetve a felületbe felszívódva számos rovarölő, gombaölő és gyomirtó szer található?
A legtöbb szennyeződést a körte, szőlő, narancs, citrom, fejes saláta, paprika és uborka tartalmazza. A legszennyezettebbek az EU-n kívülről jövő termékek, amelyek ráadásul sokszor tartalmaznak az EU-ban már betiltott vegyszermaradékokat is.
Tudja mennyi kosz, piszok és gyomirtó, gombaölő szer maradvány található a zöldségek és gyümölcsök felületén? Sunsmile gyümölcsmosó megoldja a problémákat. A vegyszereket a Sunsmile gyümölcs mosó eltávolítja. A Sunsmile gyümölcsmosó képes semlegesíteni. Sunsmile zöldségmosó nagyon hasznos a tisztításban mosásban. Sunsmile gyümölcsmosó használatakor be kell áztatni a zöldséget, gyümölcsöt. Sunsmile zöldségmosó alkalmas a gombaölő szerek elleni védekezésre

SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó a sunrider egyik legpraktikusabb konyhai terméke.


Nos, itt egy jó hír: A Sunrider a természetes, biztonságos "megoldás", hogy elmossa gondjait. Használatával szebb, tisztább és jobb ízű terméket tud felhasználni otthonában.

Hogyan használjuk?

Ha a zöldség vagy gyümölcs szemmel láthatóan erősen szennyezett, a szennyeződést öblítsük le folyóvízzel.
3-4 liter vízben keverjünk el egy kupak (nagy kiszerelésű flakonnál egy belső kupak) SunSmile gyümölcsmosót. A zöldséget vagy gyümölcsöt helyezzük bele 5 percre, utána szárazra törülve fogyaszthatjuk is. A mosott termékeket későbbi fogyasztásra elrakhatjuk, a természetes színűket és ízüket tovább megtartják.

Egyéb felhasználási ötletek:

  • Adalék folyékony mosogató szerekhez
  • Fülgyulladás ellen
  • Samponnal összekeverve tetűirtó
  • Ha otthonunkban háziállatot tartunk, spricceljünk a szőnyegre, bolhariasztó.
  • Egy teáskanál naponta egy pohár vízben egy pár hétig, a candida és egyéb paraziták elszaporodásnak ellensúlyozására
  • Elsősegély : égés, karcolás, vágás estében kiváló sterilizáló


Egy nagyon jó kérdés:
Ha zöldségekről és gyümölcsökről a permetszer, növény védőszer és gombalőszer maradványokat is egy vegyszerrel mossuk le, akkor az a vegyszer nem veszélyes a számunkra?


Jó hírem van, a SunSmile gyümölcsmosó egy természetes alapú tisztítószer. A fő alkotóelemét, a decil-poliglükóz nevű felületaktív biológiailag lebomló hatóanyagot kókuszdióból és kukoricából vonják ki.Az egészségügyi határérték védje csak az egészségét vagy nagyobb biztonságot szeretne? Akár 5-10 %-os kedvezménnyel élvezheti a SunSmile Fürtös-bogyós gyümölcsmosó kedvező hatásait.
Keressen most!