Sunrider SunBright SuperClean mosószer


sunrider evergreen Minden igényt kielégítő zöld, vegyszermenetes Sunrider mosószer megoldás, hogy a mosás eredménye az ön egészségét szolgálja.

Sunrider SunBright SuperClean mosószer

A modern természet tudatos gondolkodás szerint az a jó, ami környezetbarát. Ami környezetbarát az emberbarát is. A Sunrider SunBright SuperClean mosószer Az ön vegyszer és allergiamentes barátja. Nem csak egészséges,de egyben kíméletes a ruhával szemben. Tefa, citromfű olajat is tartalmaz a fertőtlenítő hatás növelése érdekében. A Sunrider SunBright SuperClean mosószer árban is legkedvezőbb.


A mosóporok olyan habképző, zsíroldó, színező és illatosító anyagokat tartalmazhatnak, amelyek azon kívül, hogy mérgezőek (ez csak akkor okoz problémát, ha lenyeljük), de allergiát is okozhatnak. A mosott ruháinkat nap, mint nap hordjuk, az a testfelülettel állandóan érintkezik, tehát nem mindegy, hogy milyen anyagok kerülnek a ruháról a szervezetünkben.
Ráadásul a hagyományos szintetikus mosóporok 30% töltőanyagot is tartalmazhatnak, amelynek a mosásra semmi hatása nincs, csak a környezetet szennyezi, növeli mosószer térfogatát, súlyát.
Nagyon nagy szükség lenne egy olyan anyagra, amely jobban kielégíti az igényeinket.

A Sunrider SunBright SuperClean mosószer:
  • Környezetbarát
  • Nem mérgező
  • Természetes úton lebomló
  • Ammónia és klórmenetes
  • Nem tartalmaz mesterséges illat- és színezőanyagokat, petróleum származékokat
  • Hipoallergén
  • Koncentrátum, nem tartalmaz töltőanyagokat
  • A könnyebb kezelhetőség kedvéért folyékony kivitelben készül

A ruhák mosásán kívül felhasználható kocsi, padlómosásra és mosogatásra is. A mosószer 125 és 1890 ml-es kiszerelésben is kapható. Saját tapasztalat, hogy egy 1890 ml kiszerelésű mosószer egy 5 fős családnak 3-4 hónapig elegendő. A kisebb flakont is egyszer érdemes megvásárolni, mert nagyon praktikus az adagolója, az egy mosáshoz szükséges 5 ml mennyiséget egyszerű vele kimérni.

Ha kifogyunk a kis kiszerelésű (125 ml) mosószerből, egyszerűen töltsük után a nagy kiszerelésből (1890 ml). Ez azért is praktikus, mert a napi mosások alkalmával csak a kis kiszerelésű mosószert kell megemelni.

Nyaraláskor a kis kiszerelést érdemes magunkkal vinni. kis helyet foglal, könnyű, de mivel koncentrátum, tudunk vészhelyzetben foltot eltávolítani és természetesen kiváló a mosáshoz is.

Felhasználási javaslat:

Hígítás nélkül folteltávolításra. 10 percre áztassuk a foltot Sunbright-tal, majd vízzel dörzsöljük ki a foltot, vagy ruha esetében mosógépbe is helyezhetjük.

Mosógépbe 5 ml kel adagolni. Erősen szennyezett ruháknál ezt a mennyiséget növelni kell.


Védje most ruhái épségét és saját egészségét is a Sunrider SunBright SuperClean mosószerrel akár 5-10 %-os kedvezménnyel.
Keressen most!<< Vissza a Termékekhez