Termék Filozófia - Hogyan legyünk egészségesek? Itt a megoldás!Miért fontos a természetes hatóanyagok és termékjellemzők megőrzése?
Az emberi szervezet úgy fejlődött ki, hogy felismerje és feldolgozza a természetes élelmiszereket, de nem a vegyszereket, mesterséges vitamintablettákat. A természetes jelleget megőrző termékek ez által egy behozhatatlan előnyre tesznek szert.

A kínaiak a gyógynövényeket az egyes betegségek tüneteinek ellensúlyozására és a szervezet harmonikus működésének helyreállítására használják. A Sunrider termékei természetes hatóanyagai segítségével helyreállítja a szervezet egyensúlyát. Szervezetünk ezek után képes lesz az öngyógyításra, a regenerációra.

A cég alapítói egy tajvani orvos házaspár. Ketten az ősi kínai növénytant a modern orvostudomány ismereteivel ötvözve hozták létre a Sunrider-t 1982-ben. Filozófiájuk a regeneráció elvén alapul. E filozófia szerint az ember szervezete természetes intelligenciájánál fogva képes arra, hogy megszabaduljon a mérgező salakanyagoktól, egyensúlyban tartsa, és folyamatosan megújítsa önmagát - feltéve, hogy a megfelelő és teljes értékű növényi táplálékokkal folyamatosan tápláljuk és tisztítjuk.

A Sunrider széles termékválasztéka lehetőséget ad arra, hogy a legkiválóbb minőségű növényi termékekkel segítsük testüket az egyensúly helyreállításában. Számomra szimpatikus ez a filozófia és szeretném minél több emberrel megosztani.

Nem arra van szükség, hogy mesterségesen beleavatkozunk a szervezet működésébe, hanem arra van igény, hogy a testünknek megadjuk a lehetőséget az

Öngyógyulásra és a Regenerációra!
<< Sunrider Termékek